Omega 3 mastné kyseliny jsou v současnosti velmi skloňované pro své komplexní blahodárné účinky na lidský organismus. Jde o označení skupiny nenasycených mastných kyselin (součást tuků), které jsou prospěšné našemu zdraví. Pro…
Koncem listopadu 2019 se studenti hned ze dvou fakult Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích mohli procházet prostory Algamo – jedinečné farmy na kultivaci řasy s vysokým obsahem Astaxanthinu. Během odborného výkladu se tak studenti…
Společnosti Algamo s.r.o. se koncem října 2019 podařilo získat EU bio certifikát pro oleoresin, což je extrakt z řasy Haematococcus pluvialis obsahující astaxanthin, jehož je Algamo výrobcem. Společnost si od certifikátu slibuje…
Letos na podzim čtyřčlenný tým z Algamo s.r.o. reprezentoval společnost na třech mezinárodních veletrzích. Koncem září jsme se účastnili dvoudenního veletrhu Vitafoods Asia v Singapuru. Po krátké pauze tým přeletěl do Tokia na…
V Jihoměstském pivovaru pod rukama uznávaného pivovarníka F. Richtera vzniklo první pivo obsahující nejsilnější antioxidant na světě – Astaxanthin. Tento do červena zbarvený mok nesoucí název Red Flamingo měl světovou premiéru v Londýně…